Ženy z neho odpadávajú: Janko Koleník ukázal, ako naberá svaly!

Ako to už býva, nič nie je zadarmo a aj za dokonalosťou herca Janka Koleníka stojí drina!  

Ako to už býva, nič nie je zadarmo a aj za dokonalosťou herca Janka Koleníka stojí drina!  

Fotogaléria

Aj keď Koleník v novembri oslávi svoje 43. narodeniny, toto číslo by mu tipoval iba málokto. Nielenže si udržiava mladistvú pleť, zároveň sa môže chváliť aj vyrysovanými tehličkami na bruchu či poriadnym bicepsom.

Janko je skvelým príkladom toho, že aj muži môžu vyzerať skvelo v akomkoľvek veku! 

Za svoju postavu nevďačí génom, ani zázraku. Práve naopak. "Ako pubertiak som bol chudý a mľandravý, potreboval som sa spevniť," povedal pre ŠARM. Netrvalo dlho a zo svojho komplexu urobil prednosť, ako inak, tvrdou "makačkou". 

Pre sexi herca a tanečníka sa cvičenie stalo každodennou rutinou. "Cvičím možno dvadsať rokov. Začal som na strednej ako pubertiak a je to pre mňa už životný štýl. Keď vypadnem na dva dni, tak to považuje za tragédiu," uviedol v rozhovore pre portál ZDRAVO HRAVO

"V posilke sa odreagujem, vybavím si tam maily, sms-ky, telefonáty a potom po mne pozerajú, že čo tu robíš. Ale fakt som človek, ktorý si z toho nerobí ťažkú hlavu a vôbec sa neobmedzuje," dodal. 

Napriek tomu, že na jeho tele je dokonalý každý jeden centimeter, aj on vo svojom živote musel zápasiť s kilami a kvôli práci viditeľne zoštíhlieť. Na otázku, ako sa mu podarilo rapídne schudnúť, odpovedal pre Zdravo Hravo takto: "Popasoval som sa s tým tak, že som začal cvičiť inak. To znamená, že som prestal dvíhať vyššie váhy a začal som možno viac behať, alebo cvičiť s vlastnou váhou. Z vlastnej skúsenosti viem, že človek, akonáhle prestane cvičiť, tak atrofia ide rapídne rýchlo. Svaly sa tak veľmi dlho naberajú, ale veľmi rýchlo sa dá o ne aj prísť."

Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk
 
});