Dievčatá, na TIETO beauty techniky radšej expresne rýchlo zabudnite: Všetkým sú na smiech, nie sú TRENDY a u mužov vôbec nezabodujete!

Pre väčšinu žien je líčenie súčasťou ich každodennej rutiny. Pre niektoré dokonca zábavná a kreatívna aktivita, ktorá im dodá sebavedomie. ...

Pre väčšinu žien je líčenie súčasťou ich každodennej rutiny. Pre niektoré dokonca zábavná a kreatívna aktivita, ktorá im dodá sebavedomie. Rady skúšame, no niektoré techniky sa nie vždy stretnú so súhlasom silnejšieho pohlavia. 

Fotogaléria

Výrazné obočie z Instagramu

Chlapi netušia, koľko námahy si vyžaduje aj „no makeup makeup“, teda úplne prirodzené, sotva viditeľné líčenie. Obočie musíte prečesať, nakresliť, vyplniť púdrom, prejsť gélom, takže na vytvorenie pekného tvaru potrebujete minimálne päť produktov. Našťastie „tenkým čiarkam“ odzvonilo, v móde je prirodzené, husté obočie.

Dámy, ktoré tým príroda obdarila, majú šťastie. Tie, ktoré také obočko nemajú, majú problém, takže kreslia. Takého umelého výtvoru sa však muži boja, nehovoriac o tom, že tá technika vyzerá dobre len na fotkách podobne, ako kontúrovanie. 

Späť Pokračovať v čítaní
Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk
 
});