Dievčatá, na TIETO beauty techniky radšej expresne rýchlo zabudnite: Všetkým sú na smiech, nie sú TRENDY a u mužov vôbec nezabodujete!

Pre väčšinu žien je líčenie súčasťou ich každodennej rutiny. Pre niektoré dokonca zábavná a kreatívna aktivita, ktorá im dodá sebavedomie. ...

Pre väčšinu žien je líčenie súčasťou ich každodennej rutiny. Pre niektoré dokonca zábavná a kreatívna aktivita, ktorá im dodá sebavedomie. Rady skúšame, no niektoré techniky sa nie vždy stretnú so súhlasom silnejšieho pohlavia. 

Fotogaléria

Príliš krikľavý rúž

Krikľavé, výrazné farby síce k letu patria, veď vyzerajú efektne a zábave, no muži sa ich boja. Mnohí muži sa neodvážia svoje priateľky ani len pobozkať, boja sa, že sa nános rozmaže po celej tvári. 

Prvá šálka kávy a rúž je FUČ? 5 tipov, ako si zachovať zvodne nalíčené pery po CELÝ DEŇ, posledný trik je TOP! Zobraziť článok

Nemusíte sa odteraz upnúť len na nude odtiene, skôr používajte tie, ktoré zvýraznia vaše pery, ich prirodzenú farbu. Možno vás teraz prekvapíme, ale ani červený rúž nie je obľúbený u mužov. Až 57 % z nich uviedlo, že červené pery nie sú vôbec príťažlivé. Uprednostňujú svetlejšie odtiene ružovej, broskyňovej a oranžovej.

Späť Pokračovať v čítaní
Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk
 
});