Diétny plán Isly Fisher: Štíhle krivky a žiarivá pleť vďaka týmto zásadám

Iskrivé oči, elektrizujúci úsmev a úžasná postava aj dávno po 40-tke. Isla Fisher je jednou z najkrajších herečiek Hollywoodu, zisťovali ...

Iskrivé oči, elektrizujúci úsmev a úžasná postava aj dávno po 40-tke. Isla Fisher je jednou z najkrajších herečiek Hollywoodu, zisťovali sme, ako si udržiava štíhlosť a výzor dvadsiatky.

Fotogaléria

Najslávnejšia „nákupná maniačka“ tvrdí, že drsnými diétami sa v žiadnom prípade netýra. Jej súcit so zvieratami jej nedovoľuje jesť mäso, ryby však zbožňuje a nemieni sa ich vzdať.

Bohatý obsah omega-3 v rybách blahodárne pôsobí na pokožku, robí ju žiarivejšou a zdravšou. Sú tiež skvelou voľbou v boji proti predčasnému starnutiu.

Jej perfektne vytvarované krivky sú dielom plávania, turistiky a predovšetkým jogy, ktorá je herečkinou bezpodmienečnou súčasťou.

Benefity cvičenia jogy:

- energia a vitalita 
- správne držanie tela, správne dýchanie
- úbytok hmotnosti 
- lepšia koncentrácia
- pokojná myseľ
- lepšie zvládanie stresových situácií
- pružné, odolné a elegantné telo

Štyridsaťpäť minút venovaných joge - štyri až päťkrát do týždňa, sa čoskoro podpíše aj na vašich krivkách. Nepotrebujete zháňať drahé permanentky, vybavenie do posilňovne, dokonca nemusíte ani opustiť váš dom.

Všetko, čo k svojmu novému životu potrebujete, je kvalitná podložka a prístup na internet. (Odporúčame fitness programy Cat Meffan dostupné na Youtube)

Späť
Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk
 
});