Vstupujete na článok s obsahom určeným pre osoby staršie ako 18 rokov.

Táto jogová pozícia zlepší váš sexuálny život: Zacvičte si ešte dnes!

Túžite po lepšom, intenzívnejšom sexuálnom zážitku a zároveň si chcete s partnerom spríjemniť spoločné intímne chvíle? Skúste nasledujúcu ...

Túžite po lepšom, intenzívnejšom sexuálnom zážitku a zároveň si chcete s partnerom spríjemniť spoločné intímne chvíle? Skúste nasledujúcu jogovú pozíciu, vhodnú pre vás oboch.

Fotogaléria

Cvičenie neprináša iba krásnu postavu, endorfíny a lepší pocit z vlastného tela, ale aj hromadu ďalších výhod. Tentokrát sa pozrieme na jogu z intímnejšieho hľadiska a na to, ako vám môže pomôcť k lepším sexuálnym zajtrajškom.

Natáliin život zmenila náhodná lekcia jogy: Po rokoch cvičenia hovorí, že nikdy nebola silnejšia a zdravšia Zobraziť článok

Cat and cow (alebo Mačka a krava) 

Tieto pozície majú hneď niekoľko benefitov. Skvele precvičia vašu chrbticu, vyformujú boky, panvové dno a posilnia svaly v oblasti genitálií. Ak sa naučíte správne pracovať so svojím telom a spevníte tie správne oblasti, váš sexuálny život naberie celkom iný rozmer. 

Chcete si lepšie vychutnať polohu „na psíka“? Urobte TO takto! Zobraziť článok

Ako na to?

Kľaknite si na kolená a dajte sa na štyri. Dbajte na to, aby boli zápästia priamo pod ramenami a rovnako aj kolená a boky v jednej rovine. Keď nájdete presnú stabilitu, pomaly sa nadýchnite a s výdychom vytiahnite, (“vyhrbte”) chrbticu smerom hore a zároveň stiahnite brucho.

Potom sa s nádychom vráťte späť, až do záklonu a opačného stiahnutia chrbtice smerom dole. Zopakujte pomaly, minimálne 5 a viackrát a nezabudnite na správne dýchanie. 

Tento cvik neprospieva iba ženám, pomáha aj mužom. Tak, smelo do toho!

Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk
 
});