Niekedy dostávajú ženy šialené komplimenty, hovorí umelkyňa Fabianová, organizátorka single parties. Šokovala aj filmom o menštruácii

Diana Fabianová je doslova všestranná žena. Živí ju nielen umenie, ale pred pár rokmi vytvorila niečo, čo tu ešte na Slovensku nebolo. ...

Diana Fabianová je doslova všestranná žena. Živí ju nielen umenie, ale pred pár rokmi vytvorila niečo, čo tu ešte na Slovensku nebolo. Jej projekt LáskaTu pomáha slobodným ľuďom nájsť ich spriaznenú polovičku.

Fotogaléria

Vo svojom príspevku na Instagrame ste vyjadrila podporu LGBTQ párom. Nachádzajú sa vo vašej zoznamke aj členovia tejto komunity? V čom možno vy vidíte rozdiel medzi hľadaním si partnera opačného a rovnakého pohlavia?  

Podľa nás je oveľa ťažšie, nájsť si partnera, či partnerku rovnakého pohlavia na Slovensku. My osobne nemáme taký veľký dosah na LGBT komunitu. Je to naozaj veľmi zriedkavé, keď sa k nám niekto s touto požiadavkou prihlási. Majoritu našich záujemcov tvoria heterosexuáli.

Manželky verzus milenky: Pre tento dôvod zákonité spravidla vyhrávajú túto vojnu! Zobraziť článok

Pripravujete nový dokument o nevere. Prezraďte nám, ako sú na tom Slováci, čo sa týka nevery. A tiež možno to, ako najjednoduchšie, najrýchlejšie odhaliť neveru a, ako na neveru reagovať, poprípade konfrontovať partnera s tým, aby sme sa dozvedeli pravdu. 

Pravdou je, že sme oveľa nevernejší než si pripúšťame. Viete, ide hlavne o to, aký druh nevery máte na mysli. Lebo okrem tej sexuálnej, je mnoho iných ďalších foriem, ktoré sú bolestné, no tak veľa sa o nich nehovorí. Každá nevera je iná, tak, ako dynamika každého páru je iná, a preto sa to nedá zovšeobecniť.

No ak je vo vzťahu láska a rešpekt, tak sa nevera dá odpustiť. Dokonca niekedy môže vzťah posunúť a zlepšiť ho. Zrazu sme schopní a ochotní rozprávať sa o veciach, ktoré predtým boli tabu, či zapracovať na sebe, alebo na vzťahu.

A, ako ju odhaliť? Najfrekventovanejšou cestou, ako sa prichádza na neveru, sú stopy v telefónoch a počítačoch. Tajné konverzácie, fotky, či odkazy sú lákavé no i zradné a často sa to dotyčnej osobe vypomstí.

Čo je vašim vlastným receptom na šťastný vzťah, rodinu a manželstvo? Čoho sa vy sama držíte a funguje to? 

Nechávame si s mužom dostatočne veľkú slobodu a osobný priestor. Vzájomný rešpekt, spoločne strávený kvalitný čas, a také tie malé rituály, ktoré patria len nám dvom. A samozrejme humor. To sú ingrediencie, ktoré robia náš vzťah živým, plnotučným a funkčným.

Späť
Odporúčame z TIVI.sk
 
});