Niekedy dostávajú ženy šialené komplimenty, hovorí umelkyňa Fabianová, organizátorka single parties. Šokovala aj filmom o menštruácii

Diana Fabianová je doslova všestranná žena. Živí ju nielen umenie, ale pred pár rokmi vytvorila niečo, čo tu ešte na Slovensku nebolo. ...

Diana Fabianová je doslova všestranná žena. Živí ju nielen umenie, ale pred pár rokmi vytvorila niečo, čo tu ešte na Slovensku nebolo. Jej projekt LáskaTu pomáha slobodným ľuďom nájsť ich spriaznenú polovičku.

Fotogaléria

Vediete si aj nejaké štatistiky úspešnosti z vašich akcií pre nezadaných? Aká je percentuálna úspešnosť? Predstavme si, že je na párty 10 mužov a 10 žien, koľko párov sa z tejto kombinácie skutočne vytvorí? A koľko spolu aj zostane? Máte od nich aj spätné väzby po mesiacoch? 

My sme mali už vyše stovky akcii a randilo cez nás viac, ako 6 000 ľudí. Tam už sa nedá veľmi držať prehľad. No všeobecne najúspešnejšou formou je rýchle rande.

Pri “žúrke”, keď sme žiadali spätnú väzbu, tak vyše 30 % ľudí hovorilo, že si našlo niekoho, s kým chce ísť, či ide na rande. Pri rýchlom rande je to až 75 % a vyššie. Niekedy bola práve tu dosiahnutá dokonca až 90 % zhoda.

To však ešte neznamená, že sa z toho vytvoril nakoniec pár. Vieme asi o desiatke detí, ktoré sa zrodili vďaka LáskaTu a viac menej o podobnom počte svadieb. Reálne počty sú však určite o dosť vyššie.

Na základe akých faktorov spájate ľudí? Čo sú základné veci, na ktorých staviate kompatibilitu a zastávate vy sama názor “protiklady sa priťahujú”, alebo nie? 

To je naozaj rôzne od prípadu k prípadu. Nedá sa zovšeobecniť, že protiklady sa vždy priťahujú. Takisto, ako sa nedá povedať, že rovný – rovného si hľadá. Je to vzácna kombinácia mnohých faktorov, ktorá zrazu príde daným ľuďom príťažlivá. Je to objemný súbor vecí, ktoré berieme na zreteľ.

Klientov, ktorých dávame dokopy sa snažíme spoznať. Vedieť o nich čo najviac pravdivých osobných informácií, z rodiny, z detstva, ich povahové črty, toho, kto sú oni a koho skutočne hľadajú. Je to naozaj komplexný proces a zároveň zapeklitá kombinatorická práca.

Späť Pokračovať v čítaní
Odporúčame z TIVI.sk
 
});