Manželky verzus milenky: Pre tento dôvod zákonité spravidla vyhrávajú túto vojnu!

Žiadna z nás by sa nechcela ocitnúť v pozícií podvádzanej manželky. Čím to však je, že manželky napriek všetkému sú väčšinou tie, pri ...
  • Zdroj: Pexels

Žiadna z nás by sa nechcela ocitnúť v pozícií podvádzanej manželky. Čím to však je, že manželky napriek všetkému sú väčšinou tie, pri ktorých neverný muž nakoniec zostane, alebo sa ku nim aj po rokoch chce vrátiť?

Určité situácie sa nám v živote stanú aj keď ich vôbec nečakáme. Napriek tomu nie je ani tak dôležité, čo sa nám stane, ale to, ako na celú situáciu my samé zareagujeme.

Napríklad na také podvádzanie, kedy by sme neverníka najradšej pobúchali po hlave dáždnikom. A to sme sa pri tej predstave ešte krotili…

Daniela mala na prvý pohľad skvelé manželstvo, kým sa kamarátkam jeden večer nezverila s tým, že ju manžel dlhšie podvádza. Slzy v očiach, zlomené srdce, no napriek tomu povedala, že nechce, aby deti prišli o otca, preto mu chce dať ultimátum. O pár dní to aj spravila.

Bez emócií ho konfrontovala a povedala, že o nevere všetko vie a dáva mu na výber – buď ona a deti, alebo milenka. Práve to, že ho postavila pred hotovú vec, jeho muža najskôr prekvapilo, vystrašilo a zároveň sa rozhodol, ako ďalej.

Vzťah s milenkou bral len, ako oživenie zabehnutého stereotypu, nikdy nie, ako alternatívu na nový rodinný život. Zakázané ovocie mu chutilo, no prestalo v momente, keď sa o všetkom Dana dozvedela. Už to nebolo také vzrušujúce a výnimočné. On nechcel prísť o deti, ženu, chcel si len trochu užiť (kým sa mu to bude páčiť, alebo kým na to nepríde). Rozhodol sa pre rodinu.

Neskôr sa jej po niekoľkých ospravedlneniach priznal s tým, že práve jej rázne správanie mu pripomenulo, akú skvelú a silnú ženu má doma a nikdy by nechcel prísť kvôli milenke o rodinu.

Pokračovať v čítaní
Odporúčame z TIVI.sk
 
});