Nech vás už nikdy neprekvapí: Hlášky mužov a ich skutočný význam

Do hlavy mu nevidíte (aká škoda!), nikdy neviete, čo si v skutočnosti myslí. Veci sa nemajú tak, ako to povedal, tak kde sa stala chyba?! ...
  • Zdroj: Getty/gollykim

Do hlavy mu nevidíte (aká škoda!), nikdy neviete, čo si v skutočnosti myslí. Veci sa nemajú tak, ako to povedal, tak kde sa stala chyba?! My vám pomôžeme a odhalíme skutočný význam niektorých hlášok, ktoré páni tvorstva vypustia.

"Prepáč, ale bol som zaneprázdnený…"

Nie tak dávno vám ešte vkuse vyvolával a vypisoval, zrazu sa to zmenilo a na celé dni sa odmlčí. Málo sa stretávate, na správy odpovedá jedným slovom, občas vôbec. Keď sa ho na to pýtate, vyhovára sa na zaneprázdnenosť. V skutočnosti však opadol ten prvotný záujem, nemá v pláne vás spoznávať bližšie, len ešte nevie, ako to taktne ukončiť. 

Tri ženy otvorene: Toto na našich manželoch NEZNÁŠAME! Zobraziť článok

"Si krásna!"

Je veľmi dobrý pocit keď vás partner zahŕňa komplimentami, no je dosť možné, že ich počúvate len povrchne a nezamýšľate sa nad tým. Keď vám napríklad povie, že ste krásna, nehovorí len o zovňajšku! Hovorí vám vlastne, že ste úžasný človek a ako veľmi vás miluje. Treba čítať aj medzi riadkami, pretože láska sa dá vyjadriť mnohými spôsobmi. Môže vám povedať, že ste krásna, alebo ste si dávali na seba pozor, či sa ozvite, keď ste dorazili do cieľa. Aj takto svoje city vyjadrujú muži. 

Späť
Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk
 
});