Nech vás už nikdy neprekvapí: Hlášky mužov a ich skutočný význam

Do hlavy mu nevidíte (aká škoda!), nikdy neviete, čo si v skutočnosti myslí. Veci sa nemajú tak, ako to povedal, tak kde sa stala chyba?! ...
  • Zdroj: Getty/gollykim

Do hlavy mu nevidíte (aká škoda!), nikdy neviete, čo si v skutočnosti myslí. Veci sa nemajú tak, ako to povedal, tak kde sa stala chyba?! My vám pomôžeme a odhalíme skutočný význam niektorých hlášok, ktoré páni tvorstva vypustia.

"Nie som pripravený na vážny vzťah."

Už ste sa párkrát stretli a vy ste celá bez seba, je dokonalý a áno, ten vzťah si viete reálne predstaviť. On však dookola opakuje, že nie je pripravený. Darmo si budete nahovárať, že na dvanástom rande sa to zmení a bude to vidieť ináč. Nebude! On ten vážny vzťah naozaj NECHCE! S vami! Tie sympatie nie sú obojstranné, nechce vám ublížiť, snaží sa to zaobaliť. Zle by sa vám pravda počúvala, preto táto otrepaná fráza. 

"Nevedeli by sme sa o tom porozprávať neskôr?"

Na niečom ste sa pohádali, alebo nastala vážnejšia situácia, ktorú treba vyriešiť. Namiesto toho, aby ste to racionálne riešili, porozprávali ste sa, on to posúva, chce sa o tom baviť až niekedy neskôr.  Pravda je taká, že sa o tom porozprávať vôbec nemieni. Bude sa vyhovárať, posúvať to a len dúfať, že máte Alzheimera v počiatočnom štádiu a časom na to zabudnete. 

Pokračovať v čítaní
Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk
 
});