Tri ženy otvorene: Toto na našich manželoch NEZNÁŠAME!

Niektoré veci sa komunikujú ťažko. Napriek tomu o nich v manželstve musíme hovoriť!
  • Zdroj: Getty/LuckyBusiness

Niektoré veci sa komunikujú ťažko. Napriek tomu o nich v manželstve musíme hovoriť!

Sme len ľudia. Nedokážeme všetko tolerovať a znášať – a popravde, ani by sme nemali. O tom, čo nám prekáža, musíme hovoriť otvorene. Veď nemému dieťaťu ani vlastná mať nerozumie a nezabudnite, váš manžel nevie čítať myšlienky. 

Áno, zverte sa aj priateľkám na káve, o tom sú predsa „ženské konferencie“, no vyklopte to aj jemu. Ináč sa nikdy nič nezmení. Ide vám predsa o tú zmenu… Však?!

“Môj manžel je skvelý muž, ale svojimi neustálymi požiadavkami mi lezie na nervy. Vždy sa po príchode domov pýta, čo som robila, či už sú jeho veci vypraté, čo bude na večeru, kedy konečne poupratujem… OK, uznávam, je živiteľ rodiny, ale ja sa cítim, ako slúžka." (Linda, 38)

Klamal mi od prvého momentu: Po roku randenia som partnerovi strelila FACKU! Dodnes sa HANBÍM, že som mu verila, narieka Erika Zobraziť článok

“Vzala som si za muža úspešného podnikateľa, ktorý je odo mňa o 20 rokov starší. Všetko by bolo skvelé, keby bol aktívny aj v intímnych záležitostiach. Takmer nikdy sa mu nechce, je unavený, nevládze alebo nie je doma. Ja som mladá žena a chýba mi to!” (Nina, 29)

“Môj manžel je tým najväčším gentlemanom na svete, čo ma paradoxne vytáča. Pomohol by hádam každej žene! Nikdy ma nepodviedol, ale toto jeho správanie mi lezie na nervy. Chcela by som byť jeho stredom vesmíru a nie spolubývajúcou, ktorú si pred rokmi vybral a zvykol si na ňu.” (Lucia, 42)

Ak máte nejaký problém, nedržte ho v sebe, dostaňte to zo seba von. Úprimný a priamy rozhovor vylieči oveľa viac, ako neustále urážanie sa.

Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk
 
});