Dara si bude aj naďalej fotiť svoj zadok... Z jej štipľavých slov pôjdete do kolien!

Dara nemieni zmeniť svoje dovolenkové návyky a už vôbec nie kvôli bulváru!

Dara nemieni zmeniť svoje dovolenkové návyky a už vôbec nie kvôli bulváru!

Fotogaléria

Fanúšikovia jej rozhodnutie ostro reagovať vítajú: „Konečne zase nejaké fotky. Ja mám z toho nepridávania dovolenkových fotiek absťák, čo vyústilo do priberania, lebo som si nemala pri čom hovoriť – chceš vyzerať ako Dara? Tak sa hýb a nežer!" Schvaľuje speváčkine kroky fanúšička.

Adriana Sklenaříková
Zvláštna potravina, ktorá rozpúšťa tuk? Adriana Sklenaříková prezradila, vďaka čomu sa zbavíte kíl raz-dva Zobraziť článok

Kým ďalšia čaká na recept na perfektný zadok, istá Renáta dvíha ruku za nezávislosť: „Perfektne a výstižne napísané, aj keby ste odletela s partnerom raketou na Mars, čo je komu potom. Vnímam vás, že ste bola už odmalička nezávislá a samostatná speváčka, ktorá nemala a ani nemá zapotreby mať svojho generálneho sponzora."

Láska Dary a Pavla začala písať svoj príbeh na Apeninskom polostrove, kde pôvodne riešili pracovné záležitosti. "Áno, je to pravda. Od leta sa prepojili pracovné aj príjemnejšie povinnosti v Taliansku," povedala pre Super.cz.

To, že nejde iba o flirt, potvrdila portálu slovami. "Nejedná sa o románik."  Ďalšie detaily na túto tému však odmietla prezradiť: „Nehnevajte sa, ale viac sa zverovať nechcem. Sme šťastní, že sa nám podarilo nechať si to tak dlho pre seba a vlastne poprvýkrát v živote prežiť nie najkrajšie začiatky vzťahu len vo dvojici, bez publika a asistencie médií."

Späť
Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk
 
});