Zvláštna potravina, ktorá rozpúšťa tuk? Adriana Sklenaříková prezradila, vďaka čomu sa zbavíte kíl raz-dva

Dali ste si predsavzatie, že konečne schudnete? K dosiahnutiu vytúžených kriviek vám môže pomôcť táto potravina!
  • Galéria6
  • Zdroj: Instagram / @ adrianakarembeusklenarikova

Dali ste si predsavzatie, že konečne schudnete? K dosiahnutiu vytúžených kriviek vám môže pomôcť táto potravina!

Fotogaléria

Tuky, aj tie, ktoré si so sebou nosíte už dlho, zhodíte raz-dva. Teda, ak stavíte na triky modeliek!

Slovenská pýcha Adriana Sklenaříková Karembeu (50) vo svojej knihe Všetko, čo ste vždy chceli vedieť o tom, ako byť a zostať top (Ikar, 2018) upozornila na „čudesnú vec“, vďaka ktorej sa z vás kilá len tak zosypú. 

„Pre tých, čo chcú, alebo potrebujú schudnúť, je konjak jednoducho grálom,“ tvrdí Adriana. Že ste o potravine s takým názvom ešte nikdy nepočuli? Môže byť. Pochádza totiž z Ázie, kde si ju mimoriadne cenia predovšetkým pre jej vysoký obsah vlákniny a takmer nulovú kalorickú hodnotu (neuveriteľné 3 kcal na 100 g).

„Podľa mňa je najlepšie konzumovať konjak vo forme cestovín, no treba si k nim dopriať aj zeleninovú oblohu, aby sme doplnili živiny, ktorých má nedostatok,“ odporúča modelka a zároveň upozorňuje, že konzistencia cestovín z konjakovej múky je iná, ako v prípade pšeničných – sú trošku „gumovité“, ale na to si rýchlo zvyknete.

Diétna kúra podľa Adriany:

Urobte si troj – či štvortýždňovú kúru s dvomi jedlami z konjaku týždenne. Nie viac! Dôležité je zároveň dodržať zodpovedný pitný režim, aby ste si nezablokovali priechodnosť čriev.

Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk
 
});