Najhoršie rande v živote: Prežili sme nočnú moru, tvrdia chlapi, ktorým to nevyšlo!

Čakali dokonalú ženu, dokonalé stretnutie, no potom prišla studená sprcha. Prežehnali sa, odtrpeli si to a vzali nohy na plecia. Spomienky ...
  • Zdroj: Getty/fizkes

Čakali dokonalú ženu, dokonalé stretnutie, no potom prišla studená sprcha. Prežehnali sa, odtrpeli si to a vzali nohy na plecia. Spomienky ostali.

"Najstrašnejšie rande môjho života. Som nízky, mám len 170 cm, mňa to však nikdy netrápilo. Je veľa nízkych žien, takže som to neriešil. Na nete som sa zoznámil s kočkou, ktorá mala 185 cm, no pri písaní ani jeden z nás výšku neriešil.

Keď prišla do kaviarne, zavetril som problém, od začiatku to bolo rozpačité, až nepríjemné. Dala si druhý pohár vína a vybalila to na mňa. Povedala, že keby som sa jej priznal, že som až taký nízky, nestretla by sa so mnou, je to mrhanie jej drahocenným časom.

Nebolo mi všetko jedno, no držal som sa, neurazil som ju. Len som sa rýchlo postavil a povedal som jej, že tak ju o ten čas nebudem oberať a dal som sa na odchod. Od toho momentu som sa vždy pýtal na výšku. Našťastie, už som ženatý, moja manželka má 160 centimetrov a ja sa pri nej cítim ako Rambo." (Šimon)   

Manželky verzus milenky: Pre tento dôvod zákonité spravidla vyhrávajú túto vojnu! Zobraziť článok

Späť
Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk
 
});