Najhoršie rande v živote: Prežili sme nočnú moru, tvrdia chlapi, ktorým to nevyšlo!

Čakali dokonalú ženu, dokonalé stretnutie, no potom prišla studená sprcha. Prežehnali sa, odtrpeli si to a vzali nohy na plecia. Spomienky ...
  • Zdroj: Getty/fizkes

Čakali dokonalú ženu, dokonalé stretnutie, no potom prišla studená sprcha. Prežehnali sa, odtrpeli si to a vzali nohy na plecia. Spomienky ostali.

"Zoznámila nás kamarátka na jednej akcii, bola veľmi pekná a milá. Nemali sme veľa času na to, aby sme sa lepšie spoznali, preto som sa jej pri odchode opýtal, či by som mnou nešla na kávu. Súhlasila a po pár dňoch sme sa stretli.

Bola ako vymenená, jednoducho na kávu prišla iná žena. Hlučná, na všetko mala názor, kritizovala každého a všetko. Normálne som sa ju bál a rozmýšľal som, ako by som mohol čo najskôr ubziknúť. Neuveríte, ale napadlo mi vyliezť aj cez okno na toalete, až tak ma iritovala.

Kde nájsť toho PRAVÉHO? Dámy, zabudnite na online zoznamovanie, skutočná LÁSKA vás čaká na týchto miestach! Zobraziť článok

Vydržal som hodinu a potom som sa rozlúčil, že musím ísť. Našťastie som sa jej až tak nepáčil, lebo netrvala na ďalších stretnutiach." (Alan, 46) 

Späť Pokračovať v čítaní
Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk
 
});