Vyvrátené mýty o legínach: Takýto názor majú muži, 2 z nich nás úplne odrovnali. Bacuľky, teraz sa podržte!

Milované, aj zatracované. Väčšina žien na legíny nedá dopustiť. Sú pohodlné, kombinovateľné a v rôznych farbách či s rôznymi vzormi. ...
  • Zdroj: Instagram / @streetstyle__outfits

Milované, aj zatracované. Väčšina žien na legíny nedá dopustiť. Sú pohodlné, kombinovateľné a v rôznych farbách či s rôznymi vzormi. Muži však veľmi legíny nemuseli, no verili by ste, že časom sa aj ich názory zmenili?!

"Mám doma krásnu bacuľku a ona ich má až po strop. Vie si k tomu dať pulóvre, alebo široké blúzky, vždy nahodí nejakú čiapku a veľa náhrdelníkov a viete čo, vyzerá v nich úžasne. Jemne namaľovaná, s úsmevom, no nezožer ju. Podľa mňa aj ženy s kilami navyše ich môžu nosiť, ak vedia, čo k tomu a nevyzerá to až vulgárne. To je môj názor." (Zdeno, 30)

Kelly Brook
Najdokonalejšie ženské miery podľa vedcov sú iné ako by ste čakali: AHA, táto herečka ich má! Zobraziť článok

"Žena po druhom pôrode pribrala a dlhšie jej to trvalo, kým zhodila kilá navyše. Vtedy nosila len legíny a dlhé, neforemné tričká. Nepáčilo sa mi to, ale chápal som ju. Už je opäť vo forme, no legíny nosí stále. S bielymi teniskami, nejakým topom a koženou bundou sa mi to aj páči." (Gabo, 51)

"Manželka nosí legíny len doma v záhrade, alebo pri cvičení. Pritom má dobrú postavu, mohla by ich nosiť hocikedy. Mne sa to páči, no ona tvrdí, že mimo domu a fitka sa v nich pretŕčať nebude." (Imro, 57)

"My sme s priateľkou obaja trochu pri sebe, jesť nám chutí, hoci už sme si stokrát povedali, že ideme do toho – cvičiť a stravovať sa zdravo sa. Zatiaľ sa nám to nepodarilo. Frajerka však nosí všetko, čo sa jej páči a nikdy sa neriadila kilami. Legíny sa jej páčia, nosí ich dosť často a mne sa zase páči taká, aká je. Nikdy nie je vulgárne vyzývavá, skôr elegantná a hlavne sebavedomá a to jej pridáva na sexepíle". (Alan, 27)

"Podľa mňa sa to nehodí každej, ale sú kočky, ktoré v nich vyzerajú fajn." (Roland, 23)

Späť
Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk
 
});