Baby, nemusí to byť len o nohaviciach! Takto noste sukne a šaty v zime: 2 trendy kúsky, ktoré vás zaručene zahrejú

Ako milovníčka módnych ženských kúskov by ste šaty a sukne s príchodom zimy nemali odložiť do skrine, alebo vymeniť za nohavice.

Ako milovníčka módnych ženských kúskov by ste šaty a sukne s príchodom zimy nemali odložiť do skrine, alebo vymeniť za nohavice.

Fotogaléria

Zabudnite na tenké pančucháče, stavte radšej na tie hrubšie, pokojne aj 60 alebo 100 denové. Či už v obchodov, alebo na internete nájdete klasické čierne či telové, ale aj zaujímavejšie kúsky.

Fantázie sa medze nekladú a momentálne letia aj vzorované pančucháče, ktoré dokážu dodať vášmu outfitu ten správny šmrnc.

Milovaného SAKA sa v decembri rozhodne nevzdávajte: Šikovné triky, ako ho nosiť namiesto kabáta bez toho, aby vás triaslo od zimy Zobraziť článok

Skvelé inšpirácie nájdete v galérii.

Ak by vám ani to nestačilo, pretože ste mimoriadne zimomravá, pokojne si na pančucháče oblečte aj legíny. Opäť sme pritom, že môžu byť jednofarebné alebo vzorované – všetko závisí od toho, akú sukňu či šaty ste si zvolili.

Popoluškine črievičky
Staňte sa princeznou vo vlastnej rozprávke: Popoluškine črievičky, TOP trend, ktorý vás zaručene očarí a hodí sa aj na vaše nôžky Zobraziť článok

Vonku v mrazoch vás spoľahlivo zahrejú a v kancelárii, kde je teplo, si legíny môžete vyzliecť, no a po skončení pracovnej doby opäť natiahnuť.

Beanie
Neznášate čiapky, lebo vám nepristanú? Teraz vás potešíme, táto má perfektný strih a pristane každej, šup ju na hlavu! Zobraziť článok

Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk
 
});