Od SMRTI princeznej Diany ubehlo 26 rokov: Fakty o jej tragickom konci sú DESIVÉ, toto mali byť jej posledné slová

Hasič zasahujúci na mieste nehody prezradil, čo princezná Diana vyslovila tesne pred smrťou.

Hasič zasahujúci na mieste nehody prezradil, čo princezná Diana vyslovila tesne pred smrťou.

Fotogaléria

To, že princezná vo veľkej miere dôverovala astrológii, existuje niekoľko svedectiev. „Vidí v nej prostriedok na poznávanie seba samej. Astrológia ju zbavuje strachu z budúcnosti. Pre každého, kto sa ocitol na odvrátenej strane života, je útechou vedieť, že nič neostáva bezo zmeny,“ cituje Dianinu dôverníčku Debbie Frank autorka knihy Diana, intímny portrét (Daniela, 1997).

Greta Garbo, princezná Diana, Michael Jackson
Umelec ukázal tváre zostarnutých celebrít: Ako by dnes vyzerali princezná Diana, Greta Garbo alebo Michael Jackson? Zobraziť článok

Nad tvrdeniami, či Diana o svojom konci tušila alebo nie, visí otáznik, rovnako ako nad úvahami o možnej záchrane jej života. „Študovali sme jej astrologickú tabuľku iba tri týždne pred tou tragédiou. Mala v nej zvláštne zatmenie, ktoré vždy signalizuje dramatickú životnú zmenu,“ spomína Debbie na posledné stretnutie s Dianou v Kensingtonskom paláci.

„V astrologickej tabuľke sa vždy objavujú znamenia, ktoré poukazujú na dôležité udalosti, ale nikdy nevieme, či budú pozitívne alebo negatívne. A už vôbec nedokážeme predpovedať smrť,“ vysvetľuje Frank. 

Po udalostiach súvisiacich s bezútešným životom na kráľovskom dvore, kedy sa cítila zlomená, zmätená a extrémne nepochopená, mohlo práve toto znamenie signalizovať vytúženú pozitívnu zmenu. Žiaľ, dnes celý svet vie, že to bolo inak.

Pozrite si GALÉRIU.

Späť
Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk
 
});