Vraj sa zasekla vo výťahu a meškala hodiny. Až neskôr som zistil, že ho ani nemajú! Takéto a podobné (zlo)zvyky rozzúria mužov

Dali sme priestor silnejšiemu pohlaviu, nech prezradia, s čím ich dokážeme naštvať. Pozorne čítajte!
  • Zdroj: Getty/PeopleImages

Dali sme priestor silnejšiemu pohlaviu, nech prezradia, s čím ich dokážeme naštvať. Pozorne čítajte!

„Každé ráno, prisahám, každé ráno stojí pred skriňou v nohavičkách a v podprsenke (niežeby mi to prekážalo, milujem ju) a kričí, že si nemá čo obliecť. Svoje handry už nemá kam napchať a tie, ktoré už nenosí rozdáva po rodine… Nechápem…“ (Martin, 28)

„Keď šoférujem, hučí pri mne ako siréna, aby som išiel pomalšie. Keď sa priblížim k nejakému autu, kričí: spomaľ, spomaľ, spomaľ. Najradšej by som ju vtedy vyhodil z auta. Ináč je v pohode!“ (Denis, 44)

Kočky, ten PRAVÝ partner pre vás existuje: Ale tieto miesta škrtajte so zoznamu, tu ho určite NESTRETNETE! Radšej skúste zaloviť inde Zobraziť článok

„Chodí pravidelne na kozmetiku, ku kaderníčke a chodieva aj na estetické zákroky. Som si vedomí toho, že priznáva len polovičné sumy. Strašne ma to hnevá, no na druhej strane viem, že sa chce páčiť mne.“ (Rado, 39)

„Vždy si hľadá svoju rannú kávu. Položí si ju niekam, popritom telefonuje a zabudne a potom s tým otravujem mňa, aby som ju pohľadal. Najčastejšie sa šálka nachádza za žehličkou na vlasy.“ (Kristián, 27)   

Späť
Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk
 
});