Túžite po zmene? Vsaďte na ofinu, toto sú tie najžiadanejšie

Ofiny už nikdy nevyjdú z módy, pristanú každej z nás, len si musíte zvoliť ten správy typ podľa tvaru tváre. My vám prinášame niekoľko ...

Ofiny už nikdy nevyjdú z módy, pristanú každej z nás, len si musíte zvoliť ten správy typ podľa tvaru tváre. My vám prinášame niekoľko tipov, ktoré vás určite dostanú.

Fotogaléria

Nájdite si tú svoju

Nemusíte sa báť toho, že s ofinou niečo pokazíte. Šikovná vlasová štylistka si s tým hravo poradí a vy budete ako vymenená. A krásna. A šik. A verte tomu, že si takúto zmenu všimne aj váš partner či manžel.

Lebo, vieme, väčšina chlapov si nevšimne ani to, že máte za sebou návštevu kaderníctva. Len v prípade, ak ste mali vždy vlasy po zadok, no aktuálne ste sa rozhodli pre ultra krátky, chlapčenský styling.

Nela Pocisková
Nela Pocisková upozornila na nový trend: Keď uvidíte tie fotky, pochopíte! Zobraziť článok

Na internete, aj na sociálnych sieťach, napríklad aj na Instagrame, je toho toľko, že sa vám z toho bude točiť hlava. Ofina na boku, ofiny, ktoré sa končia takmer v očiach, tie, ktoré končia tesne nad obočím, prestrihané, vzdušné, ale aj mohutné, záclonové či asymetrické. Výber je skutočne obrovský a aj my vám predstavujeme aktuálne moderné trendy. (GALÉRIA)

Náš tip na záver: Vyberte si niekoľko štýlov. Fotky, ktoré sa vám páčia, si uložte vo svojom telefóne a keď ste skalopevne rozhodnuté, že idete do toho, ukážte ich aj svojej kaderníčke či kaderníkovi. Spoločne si potom vyberte ofinu, ktorá vám najviac pristane. Držíme palce!

5 najžiadanejších vlasových trendov tohto roka: Keď zmena, tak takáto! Zobraziť článok

Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk
 
});