4 životné zmeny, ktoré musíte urobiť, aby ste rýchlejšie našli toho pravého

Hoci niektoré veci nedokážete v živote ovplyvniť, vy sa rozhodujete o tom, koho si pustíte k sebe bližšie, komu dáte šancu. Zmeňte niektoré ...

Hoci niektoré veci nedokážete v živote ovplyvniť, vy sa rozhodujete o tom, koho si pustíte k sebe bližšie, komu dáte šancu. Zmeňte niektoré veci, aby ste natrafili na vysnívaného partnera.

Fotogaléria

Vyžarovanie musí byť!

Zastaralé, ale pravdivé! Nestačí sa len tváriť spokojne, musíte sa mať naozaj rada. Prvý a dôležitý krok k tomu, aby ste si našla partnera.

Neočakávajte od chlapa bezpodmienečnú lásku v prípade, že vy máte so sebou problémy, ste frustrovaná, nedokážete samú seba prijať. Muži to cítia a radšej zoberú nohy na plecia.

Poznáte skrytý význam kvetov?
Kvety sú plné SYMBOLIKY a skrytých významov: Ktoré vybrať, aby ste si neurobili hanbu? TOTO vám v kvetinárstve nepovedia! Zobraziť článok

Len sa nad tým zamyslite! Aj vy chcete predsa partnera so zdravým sebavedomým, nechcete byť len bútľavou vŕbou a riešiť jeho komplexy. Popracujte na sebe.

Nie je možné, že len vás muži obchádzajú, chyba je vo vašom programe, vy to musíte zmeniť. Ak to nedokážete, pritiahnete si k sebe muža s podobnými problémami, a o to vám predsa nejde. 

Pokračovať v čítaní
Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk
 
});