Dokonalý rodinný život sa zmenil na PEKLO! Z nevery môjho muža mi bolo na zvracanie! Nemohla som uveriť, s kým si to ROZDÁVAL, tvrdí nešťastná Olívia

Nikdy nehovorte, že vám sa nič podobné nemôže stať. Toto tvrdenie často používala aj Olívia (31), ktorá si myslela, že má dokonalý život.
  • Zdroj: Getty/elenaleonova

Nikdy nehovorte, že vám sa nič podobné nemôže stať. Toto tvrdenie často používala aj Olívia (31), ktorá si myslela, že má dokonalý život.

S manželom Jurajom sme sa pred svadbou poznali krátko, ale dobre. Už po prvom roku spoločného života som zistila, že čakám dieťa. Práve preto sme sa rozhodli hneď zosobášiť. Boli sme naozaj dokonale zohraná dvojica a naša dcéra tomu všetkému dodala ešte hlbší zmysel.

Po jej narodení sme sa presťahovali kvôli Jurajovej práci do zahraničia a keďže som si nevedela predstaviť lepšiu opatrovateľku pre moju dcéru, nasťahovala som si k nám do nového domu aj svoju mamu.

Ponížená a PODVEDENÁ Natália: Keď spravil tento krok, vedela som, že je koniec, musela som sa zbaliť a vypadnúť! Zobraziť článok

Veci sa zmenili

Moja mama bola vždy krásna žena a po tom, ako sa rozviedla, sa o seba starala ešte viac. Začala znova randiť a užívala si život naplno. Bolo zvláštne, že si vyberala partnerov okolo tridsiatky, ale keď som ju videla šťastnú, príliš som to neriešila.

V zahraničí som začala intenzívne pracovať aj ja, preto sa často stávalo, že mama bola doma s malou a Jurajom viac. Raz som kvôli pracovnému stretnutiu musela dokonca na týždeň odcestovať. No verila som, že mama to s oboma doma zvládne. Zvládla to super, teda to som si myslela, až kým som sa po pár dňoch od návratu nechystala prať obliečky na posteli.

Pokračovať v čítaní
Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk
 
});