Ponížená a PODVEDENÁ Natália: Keď spravil tento krok, vedela som, že je koniec, musela som sa zbaliť a vypadnúť!

My ženy jednoducho vieme, kedy sa niečo deje, no občas sme v mene lásky mierne zaslepené, alebo niektoré veci jednoducho vidieť nechceme. ...

My ženy jednoducho vieme, kedy sa niečo deje, no občas sme v mene lásky mierne zaslepené, alebo niektoré veci jednoducho vidieť nechceme. Natália sa však rozhodla konať.

Fotogaléria

Žili spolu už päť rokov, napriek tomu sa ich vzťah nikam neposúval, žiadna spoločná budúcnosť na obzore. Natália však svojho partnera Ondreja skutočne milovala. Spravila by pre neho prvé aj posledné. Vždy mal doma navarené, upratané, dokonca sa starala aj o jeho dcéru z predchádzajúceho vzťahu.

Obaja boli pracovne vyťažení, preto spolu trávili menej času. Ondrej nikdy nebol ten typ muža, ktorý by sa o seba extrémne staral. Mal mierne pivné bruško a do posilňovne nechodil, lebo na to nemal čas, ani sa mu nechcelo. Jej to neprekážalo.

Zradili ma muži môjho života, ale až moja vlastná nevera mi zničila život: Padla som na dno, nemám ani cent, plače zúfalá Ivana Zobraziť článok

Podozrivá zmena

V poslednej dobe si však na ňom všimla, že sa z práce vracia neskôr, začal sa inak obliekať a len tak medzi rečou spomenul, že chodí do fitka s kolegom, ktorý ho na to zlomil. Natáliu to na jednej strane potešilo, ale po niekoľkých týždňoch jej to prišlo celé podozrivé.

Mala pocit, že jej vymenili muža. Ondrej sa o seba začal extrémne starať, chodil pravidelne k barberovi, nosil štýlovejšie oblečenie a vymenil svoju dlhoročnú voňavku na modernejšiu korenistejšiu vôňu.

Pokračovať v čítaní
Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk
 
});