Dokonalý rodinný život sa zmenil na PEKLO! Z nevery môjho muža mi bolo na zvracanie! Nemohla som uveriť, s kým si to ROZDÁVAL, tvrdí nešťastná Olívia

Nikdy nehovorte, že vám sa nič podobné nemôže stať. Toto tvrdenie často používala aj Olívia (31), ktorá si myslela, že má dokonalý život.
  • Zdroj: Getty/elenaleonova

Nikdy nehovorte, že vám sa nič podobné nemôže stať. Toto tvrdenie často používala aj Olívia (31), ktorá si myslela, že má dokonalý život.

Tmavé dlhé vlasy v posteli

Našla som v nej dva tmavé dlhé vlasy, ktoré nepatrili mne. Len pre informáciu, moje vlasy sú blond a Juraj vlasy ani nemá. Ešte v ten večer som ho konfrontovala, no nepriznal nič a po hádke odišiel von.

Krátko na to prišla do našej izby mama a pýtala sa, čo sa stalo. Povedala som jej o tom, že ma Juraj podvádza s nejakou cudzou ženskou. Ona sa len usmiala a povedala nech nepreháňam, vraj nemusí ísť ani o nikoho cudzieho.

To, že má milenku Petra odhalila vďaka...
Mužovu milenku odhalila vďaka nenápadnému zlozvyku. Kočky, na toto pozor! Zobraziť článok

Jej slovám som nechápala, no nechala som to tak. Najhoršie bolo, že o mesiac na to som sa od maminej známej len tak medzi rečou dozvedela, že ma Juraj podvádza s mojou mamou.

Vraj sa jej s tým pochválila v takom zmysle, že ešte stále po nej idú aj úspešní a mladí muži. Jurajova nevera bola fackou, lenže to, že to moja mama spravila pri zmysloch, v našej posteli a ešte sa s tým pochválila kamarátke, bolo na zvracanie…

Späť
Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk
 
});