Požiadal ma, aby som sa odsťahovala: Keď som si myslela, že ROZCHOD s Romanom nikdy nerozchodím, stala sa zvláštna vec

Rozchody či rozvody sú ťažké pre každého z nás. Ani Diana nebola výnimkou. Rada, ktorú dostala, jej nakoniec pomohla postaviť sa opäť ...

Rozchody či rozvody sú ťažké pre každého z nás. Ani Diana nebola výnimkou. Rada, ktorú dostala, jej nakoniec pomohla postaviť sa opäť na nohy v období, kedy už nemala chuť existovať.

Fotogaléria

Diana (34) bola so svojím partnerom Romanom deväť rokov, zariadili si spolu dom a už len čakala, kedy ju konečne požiada o ruku. Stal sa presný opak. Roman jej počas večere povedal, že potrebuje pauzu od ich spoločnej rutiny. Vraj necíti k nej to, čo predtým a chce zistiť, či má zmysel pokračovať. Diane sa v tom momente zrútil svet.

Zradili ma muži môjho života, ale až moja vlastná nevera mi zničila život: Padla som na dno, nemám ani cent, plače zúfalá Ivana Zobraziť článok

Najhoršie bolo, keď…

O pár dní ju poprosil, aby sa odsťahovala. Chvíľu bývala u rodičov a čakala, kým sa jej ozve. Nestalo sa. Asi po mesiaci jej kamarátka povedala, že ho videla s inou ženou. Diana to nezvládla, zobrala si v práci voľno a celé dni bola zavretá vo svojej bývalej detskej izbe. Pripadala si ako troska, nevedela si predstaviť život bez Romana a všetky jej plány v hlave sa rozpadli natoľko, že nevidela zmysel v žiadnom novom dni.

Pokračovať v čítaní
Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk
 
});