Zvrátená Maria Swanenburg vraždila z chamtivosti: Najprv OTRÁVILA vlastných rodičov, potom zniesla zo sveta desiatky ďalších ľudí!

Svoju sériovú vrahyňu malo aj rovinaté Holandsko. Hoci ju odsúdil za smrť troch posledných obetí, podozrivá bola takmer z deväťdesiatich ...
  • Zdroj: Wikipedia, Pixabay, Qimono

Svoju sériovú vrahyňu malo aj rovinaté Holandsko. Hoci ju odsúdil za smrť troch posledných obetí, podozrivá bola takmer z deväťdesiatich otrávení.

Roky sa jej z obetí kotúľali do vrecka stovky guldenov. Všetko má ale svoj koniec. Maria bola chytená po tom, čo v decembri 1883 otrávila švagrinej rodinu Frankhuizenovcov. Súdny proces sa začal až o rok a pol, pri ktorom bola uznaná vinnou z ich zabitia.

Obete z rodiny

Celkovo mala mať na svedomí najmenej 27 obetí, z čoho 16 bolo z jej vlastnej rodiny. Počet celkových otrávených, alebo obetí ktorým závažne jedom poškodila zdravie, sa blížil k číslu deväťdesiat.

Čierna vdova z Maďarska pre peniaze BEZCITNE vraždila aj vo vlastnej rodine: Pri domovej prehliadke u nej našli niekoľko ľudských LEBIEK aj jedovaté látky Zobraziť článok

V roku 1885 bola Maria Swanenburg odsúdená na doživotie v ženskej väznici Keizerstraat v Gorincheme, v ktorom nakoniec ako 75-ročná zomrela. Pochovali ju na miestnom cintoríne v nevysvätenej časti na Arkelse Onderweg, kde jej telesné pozostatky ležia dodnes.

Späť
Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk
 
});