Čierna vdova z Maďarska pre peniaze BEZCITNE vraždila aj vo vlastnej rodine: Pri domovej prehliadke u nej našli niekoľko ľudských LEBIEK aj jedovaté látky

Svoju sériovú vrahyňu malo aj susedné Maďarsko, kde svojho času rozvíjala svoje travičské schopnosti Margit Filó.
  • Zdroj: Getty/Sorapop

Svoju sériovú vrahyňu malo aj susedné Maďarsko, kde svojho času rozvíjala svoje travičské schopnosti Margit Filó.

Narodila sa ako Margit Julianna Elek 10.6. 1914 do chudobnej rodiny v meste Makó. Dievča muselo od detstva pracovať, aby zlepšilo rodinný príjem. Ako 24-ročnej jej diagnostikovali schizofréniu a musela sa dať liečiť v psychiatrickej liečebni.

Potom nastúpila do miestnej hydinárne, kde sa neskôr so zamestnávateľom súdila kvôli nevyhovujúcim pracovným podmienkam. Súd vyhrala, a za utŕžené peniaze (14 000 forintov) si mohla kúpiť bytový dom v Segedíne, v ktorom prenajímala byty.

Ranavalona
Pod jej TYRANSKOU KRUTOVLÁDOU zomrela polovica Madagaskaru: Šialená Ranavalona sa k moci dostala mečom a krvou, následne rozpútala PEKLO! Zobraziť článok

V roku 1950 sa zoznámila s kominárom a vojnovým veteránom Mihályom Barnom. Z priateľstva bola svadba. Margit opäť nastúpila nakrátko do liečebne, a po ňom s manželom kúpili dom aj v Debrecíne. Tu si žili asi osem nasledujúcich rokov v relatívnom dostatku, ale postupne sa manželov zdravotný stav začal zhoršovať až do bodu, keď potreboval stálu starostlivosť.

Pokračovať v čítaní
Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk
 
});