Ako ušetriť za ELEKTRINU? Dajte stopku jej zbytočným požieračom! Tieto pravidlá by ste mali dodržiavať, inak vyhadzujete peniaze von oknom

Energie si stále viac ukrajujú z nášho rodinného rozpočtu. Preto je dobré vedieť, kde na nich ešte môžeme ušetriť a na čo si dať pozor.

Energie si stále viac ukrajujú z nášho rodinného rozpočtu. Preto je dobré vedieť, kde na nich ešte môžeme ušetriť a na čo si dať pozor.

Fotogaléria

Základom je sa na nasledujúcich opatreniach dohodnúť aj s ostatnými členmi rodiny a začať s nimi od schváleného dátumu. Možno si poviete, že sú to len maličkosti, ale za rok to bude pekných pár euro. A „čo je doma, to sa počíta“.

Je pohodlné mať spotrebiče stále zapojené v elektrickej zásuvke, a v prípade potreby ich len použiť. Ale aj v pohotovostnom režime stále pomaličky odoberajú prúd. Čím viac zapojených zariadení, tým je logicky vyšší účet. Máme pre vás tri tipy, kde bude odpájanie vašich spotrebičov najjednoduchšie.

6 tipov, ako ušetriť na energiách: Takto perte, varte, vetrajte a pečte. Rozdiel uvidíte v peňaženke! (2.časť) Zobraziť článok

Nabíjačky

K slovu sa väčšinou dostanú až večer, kedy si všetci po celom dni potrebujú nabiť minimálne už len mobily. Podobne je to u tabletov, notebookov či nabíjacích dokov pre rôzne aku náradie. Deň má 24 hodín, z toho si svoje zariadenia nabíjate len jeho malú časť. Zvyšok energie ide „do vetra“.

Pokračovať v čítaní
Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk
 
});