Luxusné darčeky, stromček či ozdoby? Skutočne to potrebujete? Týchto 6 skvelých tipov vás presvedčí o opaku: Vianoce nemusia byť predražené

Darčeky, rodinné večere a sviatočný outfit. Sviatky okolo Vianoc a Nového roka sa môžu rýchlo predražiť. Ako ušetriť peniaze?
  • Zdroj: Getty/svetikd

Darčeky, rodinné večere a sviatočný outfit. Sviatky okolo Vianoc a Nového roka sa môžu rýchlo predražiť. Ako ušetriť peniaze?

Cez Vianoce je vaša peňaženka každým dňom ľahšia. Darčeky sa kupujú a balia a umiestňujú pod nie príliš lacný vianočný stromček, ktorý tento rok dostal nové ozdoby. Okrem toho by mala byť pripravená rodinná večera alebo jedlo pre priateľov a známych. A ani nový sviatočný outfit nebol lacný. S týmito jednoduchými tipmi to určite bude fungovať:

Finančná starostlivosť o seba sa často vynecháva z ponuky super tipov pre vaše lepšie ja.
Finančný základ znižuje stres, navodzuje pocit šťastia a otvára nové príležitosti: Aká vysoká by mala byť vaša ZDRAVÁ ušetrená SUMA? Sledujte to číslo Zobraziť článok

1. Vyhnite sa zbytočným výdavkom

Už teraz sa snažte vyhnúť zbytočným výdavkom. To zahŕňa rezerváciu dovolenky už teraz na budúci rok alebo stravovanie v reštauráciách či nákupy jesenných outfitov. Odložiť by ste mali aj neplánovaný nákup s vecami, ktoré si môžete s istotou kúpiť aj budúci rok.

Pokračovať v čítaní
Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk
 
});