Oslovenie Veselá Jane nepatrilo milej sestričke, ale ÚCHYLNEJ vrahyni: Šialené, no sexuálne ju vzrušovali pacienti, ktorí boli blízko smrti!

Medzi najznámejšie americké sériové vrahyne patrí aj zdravotná sestra Jane Toppan. Aj keď ju usvedčili „iba“ z dvanástich zabití, sama ...
  • Zdroj: Wikipedia, Unsplash.com / @Jon Butterworth

Medzi najznámejšie americké sériové vrahyne patrí aj zdravotná sestra Jane Toppan. Aj keď ju usvedčili „iba“ z dvanástich zabití, sama sa priznala k vyššiemu počtu.

Dokonca ju v roku 1889 odporučili do prestížnej Massachusetts General Hospital, kde jej na konto pribudlo niekoľko ďalších obetí. Čoskoro ju vyhodili a nakrátko sa vrátila do Cambridge Hospital. Ani tu sa dlho neohriala, pretože ju prepustili za neuvážené podávanie opiátov. Nakoniec začala s kariérou osobnej zdravotnej sestry.

Otrávila niekoľko rodín

Potom sa rozbehla v zabíjaní ešte viac. V roku 1895 zniesla zo sveta Israela Dunhama a jeho manželku. O štyri roky neskôr otrávila strychnínom Alžbetu z rodiny, kde začínala ako mladá slúžiť. Ubehli dva roky a presťahovala sa k staršiemu Aldenovi Davisovi, ktorému predtým otrávila manželku Mattie. Za pár týždňov na to zabila Davisa, jeho sestru a dve z jeho dcér.

Katherine Knight
Násilná BEŠTIA robila mužom zo života peklo: Milencovi odrezala hlavu a stiahla ho z kože! No z toho, čo NASLEDOVALO potom, vám príde zle Zobraziť článok

Zvyšným členom rodiny to bolo podozrivé, a požiadali o toxikologické vyšetrenie. Ich podozrenie potvrdilo otravu. Miestne úrady na Jane Toppan nasadili detektíva, aby ju sledoval. Koncom októbra 1901 bola skutočne zatknutá za vraždu.

Späť Pokračovať v čítaní
Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk
 
});