Pozor, váš mozog starne! Ak ho chcete udržať čo najdlhšie FIT, toto by ste mali vedieť. Prvý bod za žiadnych okolností NEVYNECHAJTE

Mozog je jedným z najdôležitejších orgánov v tele. Ale len zriedka dokážeme zosúladiť svoje životy s tým, čo mu prospieva. Nasledujúcim ...

Mozog je jedným z najdôležitejších orgánov v tele. Ale len zriedka dokážeme zosúladiť svoje životy s tým, čo mu prospieva. Nasledujúcim činnostiam treba venovať zvýšenú pozornosť. 

Fotogaléria

Choďte von každý deň

Vitamín D je obzvlášť dôležitý pre metabolizmus kostí v tele. Okrem iného podporuje vstrebávanie vápnika a fosfátu z čreva a ich zabudovanie do kostí. Podľa štúdie z roku 2022 by proces mohol zabrániť demencii a kognitívnemu poklesu. Takže. Doprajte si aspoň 10 minút čerstvého vzduchu každý deň a spolu s dobrou náladou získate dávku vitamínu D, potrebnú za týždeň.

Čo sa stane s vaším telom a mysľou, keď prestanete piť alkohol? Dámy, poteší vás najmä bod číslo 1 Zobraziť článok

Eliminujte stres

Ľudia v strese majú často väčšie problémy s rozhodovaním, čo môže súvisieť s nerovnováhou v nervových obvodoch. Heslom je: nestresovať! Pomôžu dychové cvičenia alebo iné formy relaxácie a meditácie.

Späť Pokračovať v čítaní
Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk
 
});