Pozor, váš mozog starne! Ak ho chcete udržať čo najdlhšie FIT, toto by ste mali vedieť. Prvý bod za žiadnych okolností NEVYNECHAJTE

Mozog je jedným z najdôležitejších orgánov v tele. Ale len zriedka dokážeme zosúladiť svoje životy s tým, čo mu prospieva. Nasledujúcim ...

Mozog je jedným z najdôležitejších orgánov v tele. Ale len zriedka dokážeme zosúladiť svoje životy s tým, čo mu prospieva. Nasledujúcim činnostiam treba venovať zvýšenú pozornosť. 

Fotogaléria

Zábudlivosť alebo nesústredenosť môžu byť dôsledkom toho, že zanedbávate zdravie mozgu. Týchto 5 vecí pomáha nevpadnúť do bežných pascí každodenného života a urobiť pre seba niečo dobré.

Na cestu si vždy vezmite vodu

Fakty hovoria jasne: prevažná časť ľudského mozgu pozostáva z 80 percent vody. V hlave je asi 140 mililitrov nervovej alebo mozgovej tekutiny, v ktorej mozog „pláva“ a ktorá ho dokáže ochrániť pred fyzickým šokom.

Tichá choroba ohrozuje každého 5 muža a každú štvrtú ženu. Otestujte sa, či ste ohrození! Zobraziť článok

Telo tvorí každý deň asi pol litra tejto tekutiny, ktorá sa následné odbúrava, preto sa musí zodpovedajúcim spôsobom nahradiť. Dôsledkom nedostatočnej vodnej bilancie môžu byť napríklad bolesti hlavy, závraty, únava či vyčerpanie. 

Pokračovať v čítaní
Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk
 
});