PIKANTNÉ tajomstvo zlatého veku Hollywoodu: Bohatá a vplyvná herečka navonok žila usporiadaným životom, ALE...

Claudette Colbert patrila k najväčším americkým filmovým hviezdam za posledných sto rokov. Muži sa mohli z jej krásy zblázniť, ale ona ...

Claudette Colbert patrila k najväčším americkým filmovým hviezdam za posledných sto rokov. Muži sa mohli z jej krásy zblázniť, ale ona bola pri vzťahoch mimoriadne diskrétna.

Fotogaléria

Priťahovali ju ženy

V navonok usporiadanom súkromí málokto hľadal niečo iné. V skutočnosti ju priťahovalo aj vlastné pohlavie, čo bolo úzkom okruhu šoubiznisu verejným tajomstvom. Prežila romantický lesbický vzťah s umelkyňou Vernou Hull.

Hollywoodske hviezdy spaľovala vášeň, o akej sa mnohým ani nesníva.
Rebríček NAJVÁŠNIVEJŠÍCH vzťahov v histórii Hollywoodu sprevádza jedna TRAGÉDIA za druhou: Smrť v troskách lietadla, rakovina, psychické problémy... Zobraziť článok

Spolu si prenajali byt v New Yorku a dokonca boli susedami na Barbadose. Keď v roku 1961 stretla Helen O'Hagan, tak po smrti manžela Joela (1968) povedala priateľom, aby sa k nej správali ako k jej partnerke.

Pripomeňte si nádhernú Claudette v galérii.

Claudette (†92) zomrela vo svojom dome na Barbadose. Ako bezdetná väčšinu majetku vrátane bytu na Manhattane a Bellerive prenechala dlhoročnej priateľke Helen O'Haga. 150 000 dolárov dostala neter Coco Lewis, 100 000 dolárov venovala univerzite UCLA na pamiatku druhého manžela a 75 000 dolárov venovala gazdinej Marii. Jej urna s popolom je uložená na cintoríne vedľa matky a druhého manžela na Barbadose.

Späť
Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk
 
});