PIKANTNÉ tajomstvo zlatého veku Hollywoodu: Bohatá a vplyvná herečka navonok žila usporiadaným životom, ALE...

Claudette Colbert patrila k najväčším americkým filmovým hviezdam za posledných sto rokov. Muži sa mohli z jej krásy zblázniť, ale ona ...

Claudette Colbert patrila k najväčším americkým filmovým hviezdam za posledných sto rokov. Muži sa mohli z jej krásy zblázniť, ale ona bola pri vzťahoch mimoriadne diskrétna.

Fotogaléria

Bola na roztrhanie

Počas svojej kariéry celkovo nakrútila asi sedemdesiat celovečerných filmov, účinkovala v dvoch seriáloch a približne dvadsiatke dokumentov.  K najúspešnejším snímkam patria Manslaughter, Private Worlds, The Lady Lies, V znamení kríža, Kleopatra, Imitation of Life, Vajíčko či Všetko o Eve. Je jedinou herečkou, ktorá doteraz hrala v troch filmoch nominovaných na najlepší film v tom istom roku.

Vivien Leigh a Laurence Olivier
Oscarová NYMFOMANKA zlatého veku Hollywoodu: Vivien Leigh nedala pokoj ani manželovým PRIATEĽOM. Strašné, čo urobila kvôli milencovi Zobraziť článok

Na filmovom plátne a divadelných doskách ju ako herečku poznal v tom čase každý. Ale o jej súkromí sa veľa nevedelo. V roku 1928 sa vydala za režiséra Normana Fostera, ale nebývali spolu. Jednou z príčin bola jej matka, ktorá ho doslova neznášala.

Po siedmich rokoch sa rozviedli a každý išiel svojou cestou. Ešte v tom istom roku (1935) sa vydala za chirurga Joela Pressmana, s ktorým bola nasledujúcich 33 rokov (až do jeho smrti).

Späť Pokračovať v čítaní
Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk
 
});