Hladí vám tvár, nohy? Alebo vám často POLOŽÍ ruku na chrbát? Ako a kde sa vás muž dotýka, prezradí, či to s vami myslí vážne

Či to s vami muž myslí vážne, zistíte aj podľa jeho dotykov. Nie je to len o milých slovách či daroch, ale aj samotnej energii, ktorú ...

Či to s vami muž myslí vážne, zistíte aj podľa jeho dotykov. Nie je to len o milých slovách či daroch, ale aj samotnej energii, ktorú vysiela vaším smerom.

Fotogaléria

Nohy

Ak ste spolu len krátko – a mužovi padnú takmer vždy ruky na vaše nohy, konkrétne stehná, vedzte, že čaká od vášho stretávania sa hlavne sexuálne naplnenie. Nohy a stehná sú jednoducho príliš intímnou zónou každej ženy a on vie, čo robí.

Ruky

Naopak, dotyk rúk je znakom toho, že vás má naozaj rád a chce vás mať blízko seba. Muž, ktorý vás „akože náhodou“ chytí za ruku, alebo vás drží za ruku medzi ľuďmi, dáva jasne najavo svoje city. No nenechajte sa oklamať tým, keď o vašu ruku len omylom zavadí, či vám dá priateľský „high-five”.

Zaručené triky RAFINOVANÝCH žien: Ak začnete robiť týchto 7 maličkostí, muži vás budú tajne zbožňovať! Zobraziť článok

Ramená a chrbát

Keď muž položí žene ruku cez ramená, dáva jej tak najavo svoju podporu a oporu. Nie je to len znak kamarátstva, ale toho, že sa môžete na neho pokojne spoľahnúť. Dotyk chrbta zas poukazuje na bezpečie, ktoré vám chce a vie ponúknuť.

Dotyk je veľmi dôležitý nielen v začiatkoch vzťahu, ale aj počas celého vzťahu či manželstva. Vďaka nemu cítime prítomnosť druhého človeka intenzívnejšie a hlbšie.

Späť
Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk
 
});