Vstupujete na článok s obsahom určeným pre osoby staršie ako 18 rokov.

Pri TÝCHTO polohách vám partner jazykom dôkladne preskúma jaskynku: Budete sa cítiť ako kráľovné ROZKOŠE!

Väčšine základných erotických polôh dominuje muž. Teraz si ale ukážeme tie, kde to bude zhodné alebo v miernej ženskej prevahe.

Väčšine základných erotických polôh dominuje muž. Teraz si ale ukážeme tie, kde to bude zhodné alebo v miernej ženskej prevahe.

Fotogaléria

Milovaný sex! Veď nikde nie je napísané, že sa musí robiť len večer či v noci. Ak okolnosti dovolia, tak si ho pokojne užite aj počas dňa. Nasledujúce polohy si smelo užite teraz, a večer nech je to „kompletka“ so všetkým čo k tomu patrí. Máte už jemne kučeravé myšlienky?

Vzájomná masturbácia

Chce to síce odvahu navrhnúť, ale po počiatočnom ostychu to bude pre oboch veľmi vzrušujúce. Padne tak pred vami ďalšie možné tabu. Začnite svojou bežnou predohrou, ale potom sa posaďte oproti sebe, a s očami uprenými na toho druhého začnite pred sebou masturbovať, ako si to bežne robíte.

Na skvelý svojpomocný orgazmus nepotrebujete PORNO: Nevyťahujte ani dildá, mokro medzi stehnami budete mať len vďaka jednej veci Zobraziť článok

Predstavujte si, že robíte tomu druhému pikantné súkromné predstavenie. Nehanbite sa prejaviť ani vzdychmi či sexi slovníkom, aby ste zvýšili erotické napätie. Pokračujte až do obojstranného vyvrcholenia.

Pokračovať v čítaní
Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk
 
});