Obočie udáva tvári výraz, nedovoľte, aby z vás urobilo niekoho iného: Tieto 3 PRIRODZENÉ tvary sú v súčasnosti absolútne HOT!

Obočie hrá dôležitú úlohu. Jeho tvar dokáže nielen skrášliť tvár, ale aj zdôrazniť črty a dodať jemnejší či nápadnejší vzhľad. Alebo ...
  • Zdroj: Instagram/ @christinanadin

Obočie hrá dôležitú úlohu. Jeho tvar dokáže nielen skrášliť tvár, ale aj zdôrazniť črty a dodať jemnejší či nápadnejší vzhľad. Alebo naopak, úplne ho zničiť.

Nie je preto prekvapujúce, že v posledných rokoch sa pozornosť v líčení čoraz viac kladie na obočie. Okrem najlepších metód na vytrhávanie, úpravu a tvarovanie, sa objavili aj rôzne trendy. Ktoré z nich sú túto jeseň obzvlášť obľúbené?

Doprajte svojim vlasom tú správnu výživu. Je to jednoduché.
Namiešajte svojim VLASOM výživný kokteil: Týchto 5 potravín ich čoskoro zmení na nepoznanie, stačí vydržať a výsledok vás ohromí! Zobraziť článok

1. Nadýchané obočie

Ak hľadáte make-up s minimálnym úsilím, ale maximálnym dopadom, tento trend je pre vás ako stvorený! Jedným z trendov na jeseň je nepochybne takzvané fluffy brows, teda prirodzené, plné a mierne rozstrapatené obočie. S Fluffy Brows môžete ľahko umiestniť svoje obočie do centra pozornosti, pretože perfektne orámuje tvár a poskytne viac kontúr. 

Pokračovať v čítaní
Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk
 
});