Duševná choroba, rýchla sláva a šikana ZNIČILI nádejnú detskú hviezdu Jakea Lloyda: Z väzenia putoval na liečenie do psychiatrického ústavu!

Ako desaťročný chlapec dostal úlohu v úspešnej sci-fi ságe Hviezdne vojny, ktorá z neho urobila malú hereckú celebritu. Asi to bolo priskoro, ...

Ako desaťročný chlapec dostal úlohu v úspešnej sci-fi ságe Hviezdne vojny, ktorá z neho urobila malú hereckú celebritu. Asi to bolo priskoro, lebo mu to negatívne zmenilo život.

Fotogaléria

Jeho trápenie sa školou neskončilo. V marci 2015 mal verbálne a fyzicky napadnúť vlastnú matku. Ona ale odmietla vzniesť obvinenie, čím odhalila, že Jake mal diagnostikovanú schizofréniu a v tom čase neužíval svoje lieky.

V júni 2015 ho zatkli počas policajnej naháňačky v Južnej Karolíne. Unikal rýchlosťou 160 km/h a hliadky ho mohli odviezť až po tom, ako narazil autom do plota. Z väzenia putoval na liečenie do psychiatrického ústavu, nakoľko sa zistilo, že trpí schizofréniou.

River Phoenix zomrel svojmu mladšiemu bratovi v náručí.
Noc, ktorá nemala nikdy prísť: River Phoenix mal pred sebou rozprávkovú kariéru, po SMRTIACOM koktejle zomrel v náručí svojho brata Joaquina Zobraziť článok

Jake bol medzičasom prepustený, ale kvôli duševnej chorobe žije v opatere svojej rodiny. 

Späť
Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk
 
});