Plánujete prerábať byt? Ak túžite po dizajnovom interiéri, týmto PIATIM trendom sa v roku 2024 určite nevyhnete!

Trendy bývania na rok 2024 sú také rozmanité ako samotné osobnosti ľudí. To znamená jedno! Každý si vyberie a zabýva v tom, čo mu je ...
  • Zdroj: Getty/Vanit Janthra

Trendy bývania na rok 2024 sú také rozmanité ako samotné osobnosti ľudí. To znamená jedno! Každý si vyberie a zabýva v tom, čo mu je príjemné. Spoznajte 5 trendov, ktoré budú čoskoro všade.

Žiarivé farby, vzory a štipka humoru otvoria srdcia, okná aj dvere. Nové trendy v interiérovom dizajne sú inšpirované čistou radosťou zo života a záľubou v nostalgii, poďte ich spoznať!

Ružovkastý odtieň prenikol už aj do interiérov.
RUŽOVÁ zažíva BOOM! Čo tak prepašovať ju na steny, doplnky či nábytok? Inšpiratívne interiéry, ktoré vás dostanú! Zobraziť článok

1. Dopamínový dekor 

Po „dopamínovom obliekaní“ prichádza „dopamínový dekor“. Nielen v móde, ale aj doma budete budúci rok voliť pestré farby a nezvyčajné tvary.

Azúrová modrá, purpurová alebo žiarivá žltá môžu byť použité ako veselé farebné akcenty v podobe obliečok na vankúše alebo trendových kovových skriniek. Svetlý dizajn interiéru môže vytvoriť pozitívnu atmosféru, najmä v sivých dňoch. 

Pokračovať v čítaní
Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk
 
});