Predpovedala aj predčasné voľby! Známa jasnovidka Elvíra tvrdí, že nás čakajú ŤAŽKÉ časy, situácia nebude vôbec dobrá: Na čo sa máme pripraviť?

Po dlhšom čase sme sa opäť obrátili na známu jasnovidku Elvíru, ktorá už v našom minulom rozhovore predpovedala predčasné voľby. No podľa ...

Po dlhšom čase sme sa opäť obrátili na známu jasnovidku Elvíru, ktorá už v našom minulom rozhovore predpovedala predčasné voľby. No podľa nej to ani teraz ružové nebude!

Fotogaléria

Ste známa tým, že vaše predpovede sa plnia. Dokážete predpovedať aj sama sebe?

Áno, dokážem. Predpovedala som si deti, partnerstvo. Je to zvláštne, no tým, že vidím budúcnosť, viem niektoré veci ovplyvniť, vyhnúť sa im. No samozrejme, nie všetkému sa dá zabrániť. Snažím sa však na to nemyslieť stále, rozmýšľam pozitívne, verím si.

Ako ste objavili v sebe túto schopnosť?

Vždy som bola zvláštna, už v škole. Bola som vyspelejšia, nezapadla som medzi svojich rovesníkov. Už v škole ako dieťa som vedela predpovedať budúcnosť, len mi nikto neveril. Ale časom prišli na to, že netrepem blbosti. Dokonca po ukončení školy za mnou chodili už aj učiteľky. (smiech)

Beriete svoje schopnosti ako bremeno alebo ako dar?

Je to v prvom rade dar, no určitým spôsobom aj bremeno. A s tým bremenom nie je také ľahké žiť, lebo ľudia závidia, klamú vám do očí a pri prvom možnom momente vás zradia. 

Dokáže oživiť mŕtvych a PREDPOVEDAŤ osud človeka: Legenda o tejto desivej bytosti naháňa hrôzu! Skutočne existuje? Zobraziť článok

Ľudia s vašimi schopnosťami nechcú klientom prezradiť dátum ich smrti. Vraj by neuniesli pravdu a zložili sa. Nerobíte ani výnimky, keď viete, že by to ten človek ustál a za ten čas by si vedel dať všetky svoje veci do poriadku?

Ja len upozorním, dátum smrti zásadne neprezradím. Naozaj len v prípade, keď ma o to niekto požiada. Pri chorobách keď sa niekto pýta, poviem či sa niekto vylieči alebo nie. Každý človek má svoj osud daný. Predstavte si jednu knihu, kde je váš životný príbeh. Niekto má ten príbeh kratší, iní majú dlhé životy. Pred osudom však nikto neujde.

Pokračovať v čítaní
Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk
 
});