Ktoré celebrity čoskoro čakajú mamičkovské povinnosti? Už teraz dcéra Brucea Willisa, aj ďalšie žiaria ŠŤASTÍM

Rok 2022 bol pre niektoré celebrity úspešný a vzrušujúci. Okrem svadieb (JLO, Rita Ora, Anya-Taylor Joy...) a pôrodov (Rihanna, Adriana ...

Rok 2022 bol pre niektoré celebrity úspešný a vzrušujúci. Okrem svadieb (JLO, Rita Ora, Anya-Taylor Joy...) a pôrodov (Rihanna, Adriana Lima, Sophie Turner... ) ich niekoľko ostalo v radostnom očakávaní.

Fotogaléria

Chrissy Teigen (37)

Americká modelka je od roku 2013 manželkou speváka a skladateľa Johna Legenda. Zdá sa, že na desiate výročie manželstva si pripravili živý darček sami. Sú v očakávaní tretieho potomka. Doma už majú dcéru Lunu a syna Milesa. Na jeseň 2020 modelka nečakane potratila syna Jacka. Jeho stratu rodina aj fanúšikovia páru bolestivo prežívali.

Boli ste prvá, stredná, či posledná? To, v akom poradí ste sa narodili, o vás veľa prezradí Zobraziť článok

Hilary Swank (48)

Obľúbená oscarová herečka v októbri 2022 na svojej sociálnej sieti oznámila, že je tehotná. A nielen to, majú to byť rovno dvojičky. Aktuálne bude asi v druhom trimestri. Dieťa porodí podnikateľovi Philipovi Schneiderovi za ktorého sa vydala v auguste 2018. Hilary získala Oscarov za hlavnú úlohu vo filme Chlapci neplačú, a za stvárnenie Maggie Fitzgeraldovej vo filme Million Dollar Baby. Pokračovanie na ďalšej strane.

Späť Pokračovať v čítaní
Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk
 
});