Takto sa to NEROBÍ! V legínach zažiarite, iba ak odstránite tieto 3 hrubé chyby: Čomu sa musíte vyhnúť, aby váš outfit neskončil TRAPASOM?

Áno, legíny môžu vyzerať dobre aj počas bežného dňa, nielen vo fitku, ale musíte poznať zopár pravidiel. Ako najlepšie skombinovať obľúbené ...

Áno, legíny môžu vyzerať dobre aj počas bežného dňa, nielen vo fitku, ale musíte poznať zopár pravidiel. Ako najlepšie skombinovať obľúbené trendové kúsky a ktorým párom sa radšej vyhnúť? Poďte sa inšpirovať.

Fotogaléria

2. Crop top

Pokiaľ nejdete do posilňovne alebo nechcete stráviť hodinu potením pri domácom cvičení, neodporúčame kombináciu crop topu a legín. Hra s rôznymi proporciami vyzerá v každodennom živote štýlovejšie. Skvele vyzerá napríklad veľký pletený sveter alebo voľné tričko a oversized blejzer.

Viete, ako správne kombinovať džínsy s čižmami? Nedeformujte si nohy, s TÝMITO trikmi vyskladáte jesenný outfit ako profíčka Zobraziť článok

3. Vysoké podpätky alebo sandále

Pokiaľ ide o topánky, existujú určité modely, ktoré vyzerajú s legínami veľmi dobre a iné, ktoré s nimi ladia menej. Vysokým podpätkom sa radšej vyhnite, na zdôraznenie športového nádychu strečových nohavíc je najlepšie obuť si tenisky alebo čižmy bez výraznej podrážky. 

Aj ikony štýlu sa občas netrafia. V tomto prípade si príklad rozhodne neberte. Foto v galérii TU>>>

Späť
Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk
 
});