Krásne tvarovaný nos už môžete mať aj bez chirurgického zásahu: Zabudnite na bolestivú rekonvalescenciu, pri TEJTO metóde je efekt okamžitý, prirodzený!

Každá z nás by chcela mať nádherne tvarovaný noštek, no už len tá myšlienka na bolestivý plastický zákrok odrádza mnoho ľudí. Áno, strach ...
  • Zdroj: Getty/praetorianphoto

Každá z nás by chcela mať nádherne tvarovaný noštek, no už len tá myšlienka na bolestivý plastický zákrok odrádza mnoho ľudí. Áno, strach zo skalpelov je prirodzený, no našťastie moderná estetická medicína ponúka účinný spôsob s wow efektom.

Nie je to ani tak dávno, keď ženy, ktoré neboli spokojné so svojím nosom, museli absolvovať bolestivý chirurgický zákrok, následne niekoľko týždňov chodiť so škaredým modrinami a prelepeným „ňufákom“. Príjemné to nebolo, ale veď čo sa neurobí pre krásu. 

Pripadáte si ŠKAREDÁ? Zistite, či má vaše okolie rovnaký názor, možno je problém iba vo vašej hlave! Zobraziť článok

Estetická a plastická chirurgia však patrí k rýchlo napredujúcim odvetiam a nové spôsoby sú čoraz menej bolestivé, invazívne. A v neposlednom rade sa to prejaví aj v našej peňaženke. Že o aký zákrok sa presne jedná, čo všetko tým môžeme dosiahnuť, sme sa opýtali MUDr. Mareka Štefánika, chirurga, odborníka na krásu a majiteľa estetickej kliniky HAREM Clinic

Pokračovať v čítaní
Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk
 
});