Vstupujete na článok s obsahom určeným pre osoby staršie ako 18 rokov.

Erotický večerníček na víkend: Bolo mi totálne jedno, že pánovi odvedľa sa po mojom HLASNOM orgazme asi zarosili aj okuliare!

Osud sa s nami občas pekne zahrá. Väčšinou v tých najnevhodnejších chvíľach. Ale na druhej strane, časom aspoň máme na čo s úsmevom ...
  • Zdroj: Getty/coehm

Osud sa s nami občas pekne zahrá. Väčšinou v tých najnevhodnejších chvíľach. Ale na druhej strane, časom aspoň máme na čo s úsmevom spomínať.

Byt v širšom centre bol riešený tak, že izby boli na opačných stranách vedľa úzkej kuchyne a nemali spoločnú stenu. Toaleta a kúpeľňa boli samostatne, slovom malý raj. Naozaj som netúžila počuť ako Lucka v noci chrápe, či iné súkromné zvuky telesného či sexuálneho charakteru.

Leto u rodičov

Po čase si našla chalana, ktorého si logicky chcela sem-tam priniesť aj na podnájom. Samozrejme som nemala nič proti tomu, veď mladé ženské telo si pýta svoje, a sama asi časom budem potrebovať jej súhlas v rovnakej veci. Keď si matne spomeniem, kedy som to mala naposledy, tak hádam Vianoce sú častejšie.

Erotický večerníček na víkend: Jedna noha vonku, druhá vo vani, a moja mušlička sa opatrne NASTOKLA na dildo. Začínam na ňom jazdiť... Zobraziť článok

Moja letná dovolenka bola jasná, aspoň dva týždne doma u rodičov v lone prírody. Kúpanie na jazere, turistika, bajk, baby z detstva, dedinská disco a dlhé leňošenie s knihou v ruke. Dokonalý relax tela aj duše. V deň odchodu som ešte napísala Lucke SMS, že prídem o vlak skôr, lebo som zohnala lepší spoj. Správa odišla a viac som neriešila.

Späť Pokračovať v čítaní
Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk
 
});