Vstupujete na článok s obsahom určeným pre osoby staršie ako 18 rokov.

Erotický večerníček na víkend: Bolo mi totálne jedno, že pánovi odvedľa sa po mojom HLASNOM orgazme asi zarosili aj okuliare!

Osud sa s nami občas pekne zahrá. Väčšinou v tých najnevhodnejších chvíľach. Ale na druhej strane, časom aspoň máme na čo s úsmevom ...
  • Zdroj: Getty/coehm

Osud sa s nami občas pekne zahrá. Väčšinou v tých najnevhodnejších chvíľach. Ale na druhej strane, časom aspoň máme na čo s úsmevom spomínať.

Po výške som sa vybrala hľadať šťastie do hlavného mesta. Dlhodobé bývanie u tety nepripadalo do úvahy, lebo mala cholericko – hysterickú povahu a ja si tiež nenechám dvakrát brnkať po nose. Riešením bol podnájom.

Sama som si ho dovoliť nemohla, lebo dať vyše polovicu výplaty za pekný dvojizbák bolo nemožné. Zamestnanie a šťastná náhoda mi priniesli do života kolegyňu Lucku, ktorá po rozchode s frajerom mala rovnaký problém. Na spoločnej káve v kuchynke sme sa dohodli, že si nájdeme niečo spolu. Boli sme rovesníčky s rovnakým pohľadom na svet a záujmami, tak by nám to mohlo klapať aj mimo roboty.

Erotický večerníček na víkend: S manželom sme si to rozdali na pláži, uvzdychaná suseda všetko videla! Zobraziť článok

Ani nie týždeň po našej „bytovej káve“ Lucka vbehla do mojej kancelárie so slovami: „Majka, možno máme byt. Pozri si mail, poslala som ti linku.“ Poloha a doprava boli super, cena trochu menej fajn, ale fotky nás presvedčili. Pred sebou sme mali útulný dvojizbák po kompletnej rekonštrukcii. Všetko čisté, nové a voňavé. Po papierovačkách s domácimi sme si presťahovali veci a tešili sa na vytúžené súkromie a ticho.

Pokračovať v čítaní
Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk
 
});