Vstupujete na článok s obsahom určeným pre osoby staršie ako 18 rokov.

Erotický večerníček na víkend: Rozlúčka s dovolenkou bola horúcejšia ako poludňajšie slnko

Naša letná turecká dovolenka sa blížila ku koncu, ale nezabudnuteľných zážitkov sme mali ako za dve ďalšie. Dostatočne sme si oddýchli ...
  • Galéria3
  • Zdroj: pixabay.com / andreaaltini

Naša letná turecká dovolenka sa blížila ku koncu, ale nezabudnuteľných zážitkov sme mali ako za dve ďalšie. Dostatočne sme si oddýchli fyzicky aj mentálne, a poriadne sme rozvinuli aj našu sexualitu.

Fotogaléria

Nikdy by mi nenapadlo, že sa dokážem zblízka pozerať, ako môjho manžela ústami ukája iná žena. Ale iné je nad tým teoreticky rozmýšľať nad kávou s kamoškami, a iné prakticky zažiť v situáciu nabitej sexom, kde sa dá vzrušenie krájať.  

Na posledné dva dni sme si už neplánovali žiadny fakultatívny výlet, lebo sme si chceli šetriť energiu na nočné radovánky, a okolie sme už viac-menej pobehali dostatočne v prvých dňoch. Stihli sme aj decentný shopping, ale viac ako tričko a kabelku som neriešila.

Ako často mať sex, aby ste si zachovali šťastný vzťah: Odborníci majú jednoznačnú odpoveď! Už tušíte? Zobraziť článok

To “naša“ Žaneta bola iný nákupný živel. Nových handier a botičiek mala takmer za kufor. „Mají tady moc príma věcičky. Jo, a pak vám něco žúžo ukážu.“

„Teraz neviem, či sa mám tešiť, alebo začať báť, lebo nedokážem to jej žúžo dostatočne odhadnúť,“ uchechtával sa pri večeri Martin. „Možno si kúpila sadu trpaslíkov s postavenými pipíkmi, aby mala na každý deň jeden idol,“ pridávam sa do debaty. „Hm, tvoja verzia sa mi zdá najschodnejšia,“ a pobozkal ma do vlasov. To sme netušili, čo si tá modrooká opička pripravila.   

Posledný večer bola fakír šou obohatená ochutnávkou miešaných nápojov lokálneho barmanského šampióna. Krv v žilách rozpaľovali obe predstavenia, a všetci hojne zapíjali šľahajúci oheň chladenými nápojmi.

Po predstavení bola bohapustá diskotéka. Kto vládal, ten úspešne vytancovával promile, kto nevládal, ten sa len priblblasto usmieval na pohodlnom kresle.

„Hellou, bavíte se?“ pritancovala k nám Žaneta nahodená v blúzke, ktorá bola v podstate celkom zbytočná. Polopriesvitná halenka bez podprsenky len potvrdila fantáziu ostatných, že mala naozaj krásne pevné prsia.

„Ide to. A ty? Kde máš frajera?“ „Kapičku to přehnal s těmi kapičkami alkoholu, tak jsem ho raději uložila. Stejně moc netancuje, a jen by brzdil zábavu.“

Globálne hity striedali lokálne a skvele sme sa všetci zabavili. Chvíľu po polnoci sme už stáli pred dverami izby a lúčili sa. „Dobrú noc, Žani,“ sme vyriekli skoro naraz. „Vám taky žúžo, sousedé,“ každého ešte objala a zmizla za dverami, cez ktoré na chodbu preniklo hlasné chrápanie.

ŠOKUJÚCE sexuálne praktiky zo sveta: Chatrče lásky, mnohomužstvo, ale aj sex 13-ročných chlapcov so staršími ženami Zobraziť článok

„Tak čo, žúžo susedka, ideš prvá do sprchy?“ „Hej, som mokrá ako myš.“ „Nebuď dlho.“ Po osviežujúcej sprche sme sedeli na gauči, keď sa ozvalo tiché zaklopanie. Stretli sa nám s manželom pohľady. „Žeby?“ a prstom ukázal na susednú izbu. „Tak bež prosím ťa otvoriť.“

„Ahoj, vím, že je pozdě, ale máš tu Niku? Mám pro ni dárek na rozloučenou.“ V každej ruke mala luxusne zabalený balíček veľkosti plných čipsov. „Čau Niko, jeden je tvůj, tak si vyber. A těd honem do koupelny.“ Stačila som len zachytiť manželov výraz… ako by už niečo tušil. Pokračovanie na ďalšej strane.

Pokračovať v čítaní
Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk
 
});