Zbohom, SHELLAC, maj sa gél! BIAB manikúra ozdraví vaše prirodzené nechty, vyskúšajte, vďaka tejto technike budú nádherné

Že gélové nechty poškodzujú prirodzené nechty? A že shellac nevydrží dlho? Žiadny problém! Je tu nový trend manikúry, takzvaný BIAB, ...
  • Zdroj: Pexels/ cottonbro studios

Že gélové nechty poškodzujú prirodzené nechty? A že shellac nevydrží dlho? Žiadny problém! Je tu nový trend manikúry, takzvaný BIAB, ktorý má naozaj niečo do seba.

Ak však nemôžete žiť bez gélovej manikúry, máte priestor kombinovať. Farbu na gélové nechty môžete naniesť priamo na BIAB alebo môžete využiť ponuku odtieňov BIAB a jednoducho naniesť vrchný lak pre krásne nude nechty. To vám dáva možnosť byť s farbou trochu kreatívnejšia, pokiaľ je to vaša parketa.

Odborníci sa zhodujú, že životnosť BIAB sú až štyri týždne, aj keď môžu vydržať aj dlhšie. Pokiaľ chcete predĺžiť jej životnosť, dohodnite si schôdzku na doplnenie odrastov, čo je vlastne jedna z kľúčových výhod pre zdravie nechtov. Vzhľadom na to, že výrobok je možné doplniť, znižuje sa poškodenie prírodného nechtu spôsobené odstránením gélového laku.

Späť
Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk
 
});