Spoznajte krásnu vnučku legendárnej Audrey Hepburn: Vášnivá umelkyňa má jemné a ZAUJÍMAVÉ črty tváre. Čo myslíte, podobá sa na slávnu babičku?

Šťastné to ženy, v ktorých rodinách sa dedí krása z pokolenia na pokolenie. Niekde sympatický vzhľad prechádza obgeneráciu, teda z babky ...

Šťastné to ženy, v ktorých rodinách sa dedí krása z pokolenia na pokolenie. Niekde sympatický vzhľad prechádza obgeneráciu, teda z babky na vnučku.

Fotogaléria

Celá po babičke?

Po vzore slávnej babičky úzko spolupracovala aj s neziskovými organizáciami vrátane UNICEF a UNHCR, vysokého komisára OSN pre utečencov. Publikovala články na rôzne témy, ako sú dejiny umenia až po stav blahobytu detí vo vojnou zničených krajinách.

Má skúsenosti aj s modelingom, a preto nedávne septembrové fotenie do magazínu MEGA brala ako samozrejmosť. Má jemné a zaujímavé črty tváre, ktorými ju prirovnávajú k babičke Audrey Hepburn (Raňajky u Tiffanyho, Prázdniny v Ríme, Smiešna tvár, Šaráda, My Fair Lady, Ako ukradnúť Venušu, Sabrina…). V čiernych večerných šatách s padnutými ramenami jej to veľmi pristalo.

„Niektorí ľudia mi hovoria, že mám oči ako ona alebo že sa na ňu podobám. Veľakrát tú podobnosť vôbec nevidím a inokedy si myslím, no, možno existuje, ktovie. Myslím si, že mám k nej veľmi blízko, aj teraz kvôli humanitárnym otázkam,“ prezradila magazínu Madame Blue.

Späť Pokračovať v čítaní
Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk
 
});