Spoznajte krásnu vnučku legendárnej Audrey Hepburn: Vášnivá umelkyňa má jemné a ZAUJÍMAVÉ črty tváre. Čo myslíte, podobá sa na slávnu babičku?

Šťastné to ženy, v ktorých rodinách sa dedí krása z pokolenia na pokolenie. Niekde sympatický vzhľad prechádza obgeneráciu, teda z babky ...

Šťastné to ženy, v ktorých rodinách sa dedí krása z pokolenia na pokolenie. Niekde sympatický vzhľad prechádza obgeneráciu, teda z babky na vnučku.

Fotogaléria

Pravdepodobne toto bude aj tento prípad. Pokiaľ je vašou babičkou samotná módna a filmová ikona Audrey Hepburn, tak je veľký predpoklad, že niečo z jej šarmu bude pokračovať ďalej. Audrey bola v rokoch 1954 až 1968 vydatá za amerického herca Mela Ferrera, s ktorým mala syna Seana Hepburna Ferrera (*1960).

Ten sa v dospelosti stal filmovým producentom a oženil s Leilou Flannigan, z ich lásky vzišla Emma Kathleen Hepburn Ferrer (*1994). Jej rodičia sa rozviedli, keď mala 6 rokov. Má dvoch mladších nevlastných súrodencov. Emma sa narodila vo Švajčiarsku a vyrastala vo Florencii a New Yorku.

Odmalička ju lákalo výtvarné umenie a vďaka talentu ju prijali do programu na Florentskej akadémii umenia. Po ukončení školy sa presťahovala do New Yorku, aby začala pracovať v umení, politike a filme.

Pokračovať v čítaní
Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk
 
});