Šatník princeznej Kate sa v poslednej dobe výrazne zmenil: Odborníčka reaguje, TOTO je za premenou štýlu budúcej kráľovnej!

Pre členku britskej kráľovskej rodiny je elegancia samozrejmosťou, no v prípade Kate, princeznej z Walesu, došlo v poslednom období k ...

Pre členku britskej kráľovskej rodiny je elegancia samozrejmosťou, no v prípade Kate, princeznej z Walesu, došlo v poslednom období k zmene. Odborníčka vysvetlila, čo ovplyvnilo šatník manželky budúceho kráľa.

Fotogaléria

Po smrti britskej kráľovnej Alžbety II. žijú William a Kate celkom iné životy. Kate, ako princezná a zároveň manželka budúceho kráľa, musí vykonávať oveľa viac úloh ako predtým, čo sa prenieslo aj do jej šatníka. Ten bola nútená pod vplyvom okolností aktualizovať, dokonca sa musela rozlúčiť s niektorými obľúbenými kúskami.

Princezná z Walesu je najžiarivejšou módnou ikonou súčasnosti.
Princezná Kate inšpiruje ženy po 40-ke REBELSKÝM kúskom: Keď si TOTO mohla dovoliť ONA, môžete aj vy! Zobraziť článok

V poslednej dobe ju čoraz častejšie vídať v nohavicovom kostýme či slušivom dvojdielnom komplete. Podľa odborníčky ide zo strany princeznej o vedomý krok: „Jej štýl nabral ´obchodný´ smer, čo odráža jej budúcu pozíciu kráľovnej," cituje Mirandu magazín HELLO!.

Princezná aj naďalej uprednostňuje neutrálne farby, no oblieka sa v oveľa striktnejšom a menej ležérnom štýle. To všetko má upriamiť pozornosť na jej postavenie a pripravenosť vykonávať oficiálne kráľovské povinnosti. 

Viac v galérii.

Späť
Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk
 
});